Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13663845045

WhatsApp : +8613663845045

Free call

Νομικά ακατέργαστα στεροειδή Propionate τεστοστερόνης σκονών ασφαλή στεροειδή για το κτήριο μυών

Ποσότητα παραγγελίας min : γραμμάριο 50 Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Πλαστικοί σωλήνας/φιαλίδιο Χρόνος παράδοσης : 3-5 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : Western Union, γραμμάριο χρημάτων, Bitcoin, μεταφορά τράπεζας Δυνατότητα προσφοράς : 100000kg/month
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη Μάρκα: FILTER
Πιστοποίηση: GMP

Λεπτομερής ενημέρωση

Καθαρότητας: 99% min Τύπος: Βοηθοί και άλλες ιατρικές χημικές ουσίες
Βαθμολογία Standard: Ιατρική Βαθμού Χρήση: Κτήριο μυών
Εμφάνιση: άσπρη σκόνη Όνομα Προϊόντος: η στεροειδής σκόνη, αγοράζει τη στεροειδή ακατέργαστη ορμόνη στεροειδών σκονών καθαρή, τελειωμένο σκ
Βαθμός: Βαθμός Phamaceutical, EP της FCC USP BP Χρώμα: Άσπρο χρώμα, άσπρη σκόνη
Προδιαγραφή: 99% εφαρμογή: Φαρμακευτικοί ακατέργαστοι μεσάζοντες, κτήριο σωμάτων, κτήριο μυών
Επιχειρήσεις Τύπος: Εργοστάσιο κατασκευαστών
Υψηλό φως:

Ακατέργαστες σκόνες ορμονών

,

Ακατέργαστες σκόνες συμπληρωμάτων

Περιγραφή προϊόντων

Περιγραφή

Propionate τεστοστερόνης είναι μια ενιαία ένωση τεστοστερόνης εστέρα και αντιπροσωπεύει ένα από σημαντικότερο το κάθε ενώσεων τεστοστερόνης που κατασκευάζεται. Όταν η συνθετική τεστοστερόνη δημιουργήθηκε αρχικά ήταν με καθαρή μορφή της. Με απλά λόγια δεν υπήρξε κανένας εστέρας συνημμένος, με αυτόν τον τρόπο παρέχοντας μια γρήγορη να ενεργήσει ένωση που θα απαιτούσε απαραιτήτως ένα πολύ συχνό πρόγραμμα διοίκησης. Το 1937 το φαρμακευτικό γιγαντιαίο Schering από τη Γερμανία θα απελευθέρωνε την πρώτη τεστοστερόνη βάσεων εστέρα Propionate τεστοστερόνης με το εμπορικό φίρμα Testoviron. Το ίδιο εμπορικό φίρμα αυτό θα έδινε τελικά στο προϊόν Enanthate τεστοστερόνης του. Με την ένωση του Propionate εστέρα με την ορμόνη, αυτό θα επέτρεπε το χρόνο απελευθέρωσης της ορμόνης που ελέγχεται και παρείχε αποδοτικότερα μέσα στη διατήρηση των σταθερών επιπέδων αίματος. Αν και αυτό δεν ήταν η πρώτη συνθετική προετοιμασία τεστοστερόνης που δημιουργήθηκε, Propionate τεστοστερόνης θα γινόταν το πρώτο διαθέσιμο στο εμπόριο προϊόν τεστοστερόνης. Θα εξουσίαζε επίσης την ιατρική κοινότητα μέχρι τη δεκαετία του '60 και ένα μεγάλο μέρος της πρόσφατα γεννημένης απόδοσης που ενισχύει την κοινότητα.

 

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60 Propionate τεστοστερόνης θα έχανε πολλή δημοτικότητά του υπέρ της μεγαλύτερης τεστοστερόνης Cypionate βάσεων εστέρα και των ενώσεων Enanthate τεστοστερόνης. Εντούτοις, χρησιμοποιείται ακόμα medicinally σήμερα καθώς επίσης και από πολλούς αθλητές απόδοσης. Θα βρείτε περισσότερων από το μεταξύ της τελευταίας ομάδας από οπουδήποτε αλλού. Πολλή απόδοση που ενισχύει τους αθλητές θεωρεί πραγματικά ότι η Propionate μορφή θα οδηγήσει στη λιγότερη διατήρηση νερού από τις εξουσιάζοντας μεγάλες μορφές εστέρα τεστοστερόνης. Για το λόγο αυτό, είναι συχνά η προτιμημένη μορφή τεστοστερόνης κατά τη διάρκεια των τεμνόντων κύκλων. Ενώ αυτό είναι η κοινή πεποίθηση είναι επίσης μια παρερμηνεία. Ανεξάρτητα από τη μορφή τεστοστερόνης η ορμόνη δεν γίνεται ενεργός στο σώμα έως ότου αποσυνδέει ο εστέρας και έπειτα η ορμόνη απελευθερώνεται. Ανεξάρτητα από τον εστέρα που συνδέεται αρχικά με την ορμόνη έχετε ακόμα την ίδια ορμόνη τεστοστερόνης στο σώμα μόλις αφαιρεθεί ο εστέρας. Τόσο πού αυτός ο μύθος προέρχεται από; Η κοινή λογική μας λέει ότι κατά τρέξιμο ενός τέμνοντος κύκλου την άτομο θα καταναλώσει μια περιορισμένη θερμίδα διατροφή, μια που είναι συχνά υγιέστερη και με λιγότερους μιας αφθονίας στους υδατάνθρακες. Κατά συνέπεια το άτομο θα κρατήσει το λιγότερο νερό. Κατόπιν έχουμε το γεγονός ότι πολλοί χρησιμοποιούν συχνά τη λιγότερη τεστοστερόνη όταν κάνοντας δίαιτα και εάν είναι η συνολική δόση σας λιγότερο από μια εκτός εποχής δόση υπάρχει λιγότερο ενεργός ορμόνη διαθέσιμη για να προωθήσει τη διατήρηση νερού. Εν γένει, μπορείτε να λάβετε τα ίδια οφέλη με Propionate τεστοστερόνης με όλες τις μορφές τεστοστερόνης. Εντούτοις, ένα πλεονέκτημα Propionate τεστοστερόνης είναι ότι μπορεί να είναι ευκολότερο να διατηρηθεί το σταθερό και οξυνμένο επίπεδο αίματος της ορμόνης λόγω του πολύ συχνού πρωτοκόλλου εγχύσεων έναντι των μεγάλων βάσεων εστέρα.

Έξω από την αύξηση απόδοσης, Propionate τεστοστερόνης έχει βρεί διάφορες θεραπευτικές χρήσεις. Εντούτοις, όπως όλες τις μορφές τεστοστερόνης η επεξεργασία της αρσενικής ανεπάρκειας ανδρόγυνων όπως η χαμηλή τεστοστερόνη είναι πάντα το πιό κοινό σημείο της χρήσης. Propionate τεστοστερόνης, εντούτοις, έχει βρεί επίσης άλλα σημεία της ενδιαφέρουσας χρήσης κατά τη διάρκεια των ετών στη μεταχείρηση των menopausal ζητημάτων, της χρόνιας κυστικής μαστίτιδας, της υπερβολικών γαλακτοπαραγωγής και της ενδομητρίωσης. Αυτό ήταν για ένα κόσμιο χρονικό διάστημα η ο συνηθέστερα χρησιμοποιημένη τεστοστερόνη για τη θηλυκή ιατρική περίθαλψη, αλλά έχει αφαιρεθεί κατά ένα μεγάλο μέρος από την έγκριση ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ FDA στους θηλυκούς ασθενείς. Εγκρίνεται ακόμα για την αρσενική χρήση στις ΗΠΑ αλλά θα βρεθεί στους ιατρικούς κύκλους συχνότερα σε άλλα μέρη του κόσμου. Εντούτοις, Cypionate και Enanthate παραμένουν ότι εξουσιάστε παγκόσμιο Propionate αναχώρησης μορφών για να είστε πρώτιστα χρήση στους κύκλους απόδοσης.

 

Νομικά ακατέργαστα στεροειδή Propionate τεστοστερόνης σκονών ασφαλή στεροειδή για το κτήριο μυών 0

 

Αποτελέσματα Dianabol

Για το χαμηλό ασθενή τεστοστερόνης, εάν συμπληρώσετε με Propionate τεστοστερόνης δεν θα υποφέρετε πλέον. Αυτό είναι η αρχική επίδραση της τεστοστερόνης εν προκειμένω. Τα επίπεδα ήταν χαμηλά και τώρα δεν είναι. Κατόπιν έχουμε την απόδοση που ενισχύει τον αθλητή, και ως ευπροσάρμοστο αναβολικό στεροειδές τα αποτελέσματα Propionate τεστοστερόνης θα καλύψουν ένα ευρύ εύρος σε αυτήν την κατηγορία.

Για τον εκτός εποχής αθλητή δεν υπάρχει κανένα αναβολικό στεροειδές σημαντικότερο ή ευεργετικό από την τεστοστερόνη. Τα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης θα προωθήσουν τις σημαντικές αυξήσεις στην αδύνατη μάζα και τη δύναμη μυών. Αυτό υποθέτει ότι το άτομο καταναλώνει τις επαρκείς θερμίδες. Οι ενώσεις όπως Propionate τεστοστερόνης δεν είναι μαγικές, θα πρέπει ακόμα να ταΐσετε στο σώμα σας αρκετές θερμίδες. Κατά τη διάρκεια μιας εκτός εποχής περιόδου αύξησης, αυτό σημαίνει ότι η συνολική θερμιδική εισαγωγή θα πρέπει να είναι ελαφρώς επάνω από τη συντήρηση. Αυτό, δυστυχώς, θα προωθήσει το κέρδος λίπους σωμάτων. Εντούτοις, το κλειδί για επιτυχή έναν εκτός εποχής κερδίζει τον αδύνατο ιστό ελαχιστοποιώντας το κέρδος λίπους σωμάτων σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση. Με τη συμπλήρωση με Propionate τεστοστερόνης θα είστε σε θέση να επιτύχετε αυτό αποτελεσματικότερα. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα προωθήσουν ένα ισχυρότερο μεταβολικό ποσοστό. Αυτό δεν είναι μια άδεια που τρώει όπως είναι εκεί κανένα τέλος στη θέα, αλλά πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε την καλύτερη χρήση των θερμίδων σας.

Κατόπιν έχουμε την τέμνουσα φάση, και Propionate τεστοστερόνης μπορεί να είναι ανεκτίμητο εδώ. Προκειμένου να χαθεί το λίπος σωμάτων πρέπει να καψουμε περισσότερες θερμίδες από καταναλώνουμε. Μπορείτε να ακολουθήσετε την πιό υγιεινή διατροφή στον κόσμο και να ασκηθείτε στο έδαφος αλλά εάν δεν είστε σε ένα θερμιδικό έλλειμμα δεν θα χάσετε το λίπος σωμάτων. Δυστυχώς, αυτό το απαραίτητο θερμιδικό έλλειμμα βάζει τον αδύνατο ιστό μυών μας σε κίνδυνο, ειδικά καθώς γινόμαστε πιό αδύνατοι. Το ανθρώπινο σώμα δεν θέλει να χάσει το λίπος σωμάτων λόγω του ενστίκτου επιβίωσής του. Δεδομένου ότι οι ζητήσεις ενέργειας αυξάνονται κατά τη διάρκεια να κάνουν δίαιτα το σώμα θα πάρει τι χρειάζεται από οπουδήποτε θέλει, και αυτό είναι συχνά από τον ιστό μυών σας. Το κλειδί για επιτυχές να κάνει δίαιτα είναι όχι μόνο λίπος απώλειας αλλά ελαχιστοποίηση του ιστού μυών χαμηλού. Τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης θα επιτρέψουν σε σας για να επιτύχουν αυτό αποτελεσματικά. Χωρίς αναβολικό έναν protectant όπως Propionate τεστοστερόνης, κάποια αδύνατη απώλεια ιστού μυών θα εμφανιστεί, αυτό είναι. Λόγω της μεταβολικής αύξησης που παρέχεται από τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης, το άτομο θα καψει επίσης το λίπος σε ένα αποδοτικότερο ποσοστό.

Ανεξάρτητα από το σκοπό χρήσης σας, όλοι που συμπληρώνουν με Propionate τεστοστερόνης θα βρούν η μυϊκή αντοχή ότι τους ενισχύεται πολύ. Δεν θα κουράσετε έξω όπως γρήγορα. Θα βρείτε επίσης το γενικό ποσοστό αποκατάστασής ότι σας βελτιώνεται πολύ, και είναι μέσω της αποκατάστασης ότι πρόοδος σημειώνεται. Αυτό κάνει Propionate τεστοστερόνης ένα άριστο στεροειδές για τους αθλητές που δεν μπορούν να έχουν οποιαδήποτε συσσώρευση ή την κοπή στο μυαλό. Οι αυξήσεις στην αντοχή και την αποκατάσταση μαζί με τη βελτιωμένη δύναμη θα οδηγήσουν απλά στην αποτελεσματικότερη αθλητική απόδοση

 

 

 

Νομικά ακατέργαστα στεροειδή Propionate τεστοστερόνης σκονών ασφαλή στεροειδή για το κτήριο μυών 1

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

13663845045@163.com
+8613663845045
+86 13663845045