Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13663845045

WhatsApp : +8613663845045

Free call

Υγρή Ostarine αύξηση επαγγελματικό Bodybuilders μυών MK-2866 Sarms

Ποσότητα παραγγελίας min : 10G Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Πλαστικό, φυσαλίδα, ασημένιο έγγραφο, 1kg/bag, 100g/bag Χρόνος παράδοσης : 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής : Western Union, Moneygram, T/T Δυνατότητα προσφοράς : 1000kg
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: Filter
Πιστοποίηση: GMP Αριθμό μοντέλου: 159752-10-0

Λεπτομερής ενημέρωση

Μοντέλο Αρ.: 159752-10-0 Ποιοτικά πρότυπα: Σημείο ζέσεως, USP, EP, CP
μέθοδος πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, Money Gram Μέθοδος ναυτιλίας: EMS, DHL, Fedex, κ.λπ. (από σπίτι σε σπίτι)
όνομα: Ostarine (MK-2866) Βαθμολογία Standard: Ιατρική Βαθμού
Χρήση: bodybuilding Ζωή του προϊόντος στο ράφι: 2 χρόνια
Υψηλό φως:

Παχιά απώλεια SARMs

,

μυς που χτίζει sarms

Περιγραφή προϊόντων

 

Υγρή Ostarine αύξηση επαγγελματικό Bodybuilders μυών MK-2866 Sarms

Σχεδιάγραμμα

Επίσης γνωστό ως MK-2866, enobasarm, ostabolic ή gtx-024, Ostarine είναι ένα πολύ δημοφιλές SARM (εκλεκτικός διαμορφωτής δεκτών ανδρόγυνων). Αρχικά, αναπτύχθηκε για να προλάβει και να επεξεργαστεί το μυ που σπαταλούν, καθώς επίσης και την οστεοπόρωση. Εντούτοις, οι αθλητές χρησιμοποιούν το ostarine σήμερα ως ανυψωτή απόδοσης για να τους δώσουν μια άκρη πέρα από τον ανταγωνισμό τους.

Δεδομένου ότι δεν θα προκαλέσει τα προβλήματα virilization στις γυναίκες, το ostarine μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τα θηλυκά και από τα αρσενικά.

Υγρή Ostarine αύξηση επαγγελματικό Bodybuilders μυών MK-2866 Sarms 0

Πώς λειτουργεί

Το Ostarine δεσμεύει στους δέκτες ανδρόγυνων ακριβώς όπως τα αναβολικά στεροειδή, αλλά κάνει αυτό επιλεκτικά, έτσι σημαίνει ότι έχει τις αρκετά λιγότερες παρενέργειες.

Μελέτες

Μια διπλή τυφλή ελεγχόμενη ψευδοφάρμακο φάση ΙΙ 12 εβδομάδων κλινική δοκιμή διευθύνθηκε στο ostarine, το οποίο έδειξε ότι το ostarine αύξησε την αδύνατη μάζα μυών και βελτίωσε τη φυσική λειτουργία χωρίς τις αρνητικές παρενέργειες που είδαν με την τεστοστερόνη ή άλλα αναβολικά στεροειδή.

Ιατρικές χρήσεις

Το Ostarine αναπτύχθηκε κυρίως για τη θεραπεία της σπατάλης και της οστεοπόρωσης μυών. Εν τούτοις, διατηρεί επίσης το άζωτο και ενισχύει τις ενώσεις. Επομένως, είναι μια πολύ ευπροσάρμοστη ένωση σε θέματα οφελών για την υγεία.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ MK2866 + ΈΝΑ ΕΛΕΎΘΕΡΟ ΜΠΟΥΚΆΛΙ

Αθλητικές χρήσεις

Οι εργασίες Ostarine όπως τα αναβολικά στεροειδή, αλλά με τον τρόπο λιγότερη παρενέργεια, και σχεδόν καμία καταστολή. Στην πραγματικότητα, η εργασία αίματος έχει δείξει ότι το ostarine θα καταστείλει το HPTA (υποθαλαμικός βλεννογόνος ορχικός άξονας) από μόνο 10-20% εναντίον 95% που βλέπει με τα αναβολικά στεροειδή. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ostarine ως πρόσθετο ή σόλο ένωση όχι μόνο κατά τη διάρκεια του κύκλου σας, αλλά και για τη μετα θεραπεία το (PCT) κύκλων, και ακόμη και τη φάση γεφυρώματος. Αυτό κάνει το ostarine μια πολύ ευπροσάρμοστη ένωση για τον αθλητή.

Οι γυναίκες θα βρούν το ostarine για να είναι μια πολύ ασφαλέστερη εναλλακτική λύση στα αναβολικά στεροειδή επειδή δεν θα προκαλέσει την του προσώπου τρίχα, τη διευρυμένη κλειτορίδα, ή άλλα αρσενικά γνωρίσματα.

Επιπλέον, το ostarine είναι επίσης δημοφιλές μεταξύ των powerlifters και των bodybuilders λόγω της δυνατότητάς του να ενισχύσει τα κόκκαλα και τις ενώσεις.

Θεραπεύοντας δυνατότητες

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο το ostarine είναι τόσο δημοφιλές μεταξύ των bodybuilders και των powerlifters, είναι ότι έχει μερικές αξιοπρόσεχτες δυνατότητες να ενισχύσει τα κόκκαλα και τις ενώσεις. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γνώρισμα, δεδομένου ότι οι αθλητές μπορούν να τρέξουν σε τέτοιους κακόκεφους τραυματισμούς όπως τους νάρθηκες αντιβράχιων ή αντικνημίων, τον πόνο λαιμών, τον κοινό πόνο, τον πόνο στην πλάτη και πολλούς άλλους τραυματισμούς που δεν φαίνονται ποτέ να πηγαίνουν μακριά. Δυστυχώς, πολλοί αθλητές κάνουν το λάθος τα επιβλαβή φάρμακα για να εξασθενίσουν ή να σκοτώσουν τον πόνο, ο οποίος είναι μόνο μια ενίσχυση ζωνών, και μακροπρόθεσμα αυτό το είδος κατάχρησης θα κάνει τον τραυματισμό να πάει χρόνιο και μόνιμο.

Εντούτοις, το ostarine μπορεί να λειτουργήσει μαγικό του με την αύξηση της δύναμης τενόντων, της δύναμης συνδέσμων, και της πυκνότητας κόκκαλων σε μια δόση κάτω από 20 χιλιοστόγραμμα το (mg) ανά ημέρα. Επιπλέον, όχι μόνο καλύπτει επάνω το πρόβλημα – το ostarine το καθορίζει πραγματικά. Κατά συνέπεια, οι αθλητές θα αγαπήσουν τα θεραπεύοντας αποτελέσματα του ostarine στις άκαυστες ενώσεις τους.

Νάρκωση

Όλα SARM, συμπεριλαμβανομένου του ostarine, απαγορεύθηκαν από τη WADA (Παγκόσμιος Οργανισμός Αντι-ντόπινγκ) στις αρχές του 2008. Εντούτοις, αυτή η απαγόρευση δεν σταμάτησε τη Nikita Novikov, ρωσικός ποδηλάτης πρωτοπόρων, από τη χρησιμοποίηση του, δεδομένου ότι αναστάλη για τη λήψη Ostarine τον Ιούνιο του 2013.

Συσσώρευση

Ανάλογα με τους στόχους, υπάρχουν μερικοί τρόποι να συσσωρευθεί Ostarine:
1. Αντοχή: Μπορείτε να συσσωρεύσετε το ostarine με το cardarine για την αυξανόμενη αντοχή πριν από το workout ή το τρέξιμό σας.

2. Αναβολικός στεροειδής σωρός: Μπορείτε να προσθέσετε ότι Ostabolic μπορεί στον υπάρχοντα αναβολικό στεροειδή κύκλο σας προκειμένου να αυξηθούν η αδύνατη μάζα και η δύναμη μυών χωρίς πρόσθετες παρενέργειες.

4. Κατά τη διάρκεια του PCT ή της γέφυρας: Το Ostarine είναι ελάχιστα suppressive σε 25mg ανά ημέρα για 4 εβδομάδες ή λιγότερους. Κατά συνέπεια, μπορείτε να συσσωρεύσετε το στη μετα θεραπεία κύκλων σας, ή τη φάση γεφυρώματός σας, για να διατηρήσετε τη δύναμη και το μυ.

5. Τριπλός σωρός SARMs: Εάν θέλετε στο recomp (μάζα μυών κατασκευής χάνοντας το λίπος συγχρόνως), τους σωρούς Ostarine υπέροχα με το andarine και το cardarine.

ΑΓΟΡΑΣΤΕ το τριπλό πρωτόκολλο σωρών

Παρενέργειες

Το Ostarine δεν είναι τοξική ουσία συκωτιού, και δεν θα προκαλέσει τη πίεση του αίματος ή άλλη πίεση οργάνων.

Εντούτοις, μερικοί τη χρήστες έχουν εκθέσει τη συγκέντρωση gynecomastia κατά τρέξιμο των υψηλών δόσεων για τις εκτεταμένες χρονικές περιόδους. Ως εκ τούτου, η κατοχή ενός AI (ανασταλτικός παράγοντας aromatase) σε διαθεσιμότητα θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα.

Όπως δηλώνεται, ostabolic είναι μη-suppressive όταν χρησιμοποιείται για 4 εβδομάδες ή λιγότερους στις κατάλληλες δόσεις, έτσι κανένα PCT δεν είναι απαραίτητο. Εντούτοις, εκείνοι που επιλέγουν να τρέξουν τις υψηλότερες δόσεις, και για τις μακρύτερες χρονικές περιόδους, πρέπει να τρέξουν ένα PCT.

Ημιζωή, χρήση και δόση

Η ημιζωή του Ostabolic είναι πολύ γερές 24 ώρες, τόσο μόνο μια φορά την ημέρα η δόση είναι απαραίτητη.

Η υγρή μορφή πρέπει να τιναχτεί, στο στόμα, και κατάπιε αμέσως. Συστήνεται επίσης να χαράξει κάτω με κάποιο χυμό ή νερό. Επιπλέον, είναι σημαντικό να μην κρατηθεί το ostarine κάτω από τη γλώσσα ή να μην αναμιχθεί το υγρό σε ένα φλυτζάνι, όπως μπορεί να χαθεί.

Η δόση Ostabolic είναι χαρακτηριστικά μεταξύ 12.5-50mg ανά ημέρα. Οι χαμηλότερες δόσεις τελών είναι για εκείνους που θέλουν να το χρησιμοποιήσουν για τις θεραπεύοντας δυνατότητές του, και οι υψηλότερες δόσεις τελών είναι για περισσότερα και μαζικό κέρδος μυών.

 

 

 

Όνομα CAS αριθ.
Lgd-4033/Ligandrol 1165910-22-4
MK-677/Ibutamoren 159752-10-0
SR9009 1379686-30-2
RAD140 118237-47-0
Ostarine/MK-2866 841205-47-8
AICAR 2627-69-2
Andarine S4/gtx-007 401900-40-1
GW-501516/Cardarine 317318-70-0
YK11 431579-34-9
S23 1010396-29-8

 

 

Υγρή Ostarine αύξηση επαγγελματικό Bodybuilders μυών MK-2866 Sarms 1

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

13663845045@163.com
+8613663845045
+86 13663845045