Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13663845045

WhatsApp : +8613663845045

Free call

Sustanon 250 συνθετικά αναβολικά στεροειδή 250mg/μιλ. λύσης για το κέρδος μυών εγχύσεων

Ποσότητα παραγγελίας min : 10vials Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Λεπτά φύλλα τσάντα Χρόνος παράδοσης : 3-7 ημέρες
Όροι πληρωμής : Western Union, MoneyGram, T/T, Δυνατότητα προσφοράς : 100000vials
Τόπος καταγωγής: Κίνα Μάρκα: Filter
Πιστοποίηση: GMP Αριθμό μοντέλου: 13103-34-9

Λεπτομερής ενημέρωση

Αριθμός μοντέλου: CAS 13103-34-9 Χρήση: Χτίζοντας μυς, κάψιμο παχιοί και κέρδος της δύναμης
Προδιαγραφή: USP/BP αποστολή: EMS, Fedex, TNT, DHL, UPS
Polciy: Πολιτική Reshipping Πληρωμής: Western Union, Moneygram, T/T
όνομα: sus 250
Υψηλό φως:

Αναβολικές εγχύσεις στεροειδών

,

αναβολικά στεροειδή αθλητών

Περιγραφή προϊόντων

          Συνθετικό αναβολικό SteroidsSustanon 250, λύση 250mg/ml για το κέρδος μυών εγχύσεων

 

1. ΠΟΙΟ SUSTANON 250 ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΓΙΑ

Το Sustanon 250 είναι σαφές ένα χλωμό - κίτρινη λύση για την έγχυση που περιέχει την ενεργό τεστοστερόνη συστατικών με 4 (250 mg/$l*ml) χωριστές μορφές. Οι ενεργές ουσίες Sustanon 250 (δείτε την παράγραφο 6 «ποιο Sustanon 250 περιέχει» μετατρέπεται σε τεστοστερόνη από το σώμα σας. Η τεστοστερόνη είναι μια φυσική αρσενική ορμόνη γνωστή ως ανδρόγυνο.

Στα άτομα, η τεστοστερόνη παράγεται από τους όρχεις. Είναι απαραίτητο για την κανονικές αύξηση, την εξέλιξη και τη λειτουργία των αρσενικών οργάνων φύλων και για τα δευτεροβάθμια αρσενικά χαρακτηριστικά φύλων. Είναι απαραίτητο για την αύξηση της τρίχας σωμάτων, η ανάπτυξη των κόκκαλων και των μυών, και υποκινεί την παραγωγή των κόκκινων κυττάρων αίματος. Κάνει επίσης τις φωνές των ατόμων να εμβαθύνουν.

Το Sustanon 250 χρησιμοποιείται στα ενήλικα άτομα για την αντικατάσταση τεστοστερόνης για να μεταχειριστεί τα διάφορα προβλήματα υγείας που προκαλούνται από μια έλλειψη τεστοστερόνης (αρσενικό hypogonadism). Αυτό πρέπει να επιβεβαιωθεί από δύο χωριστές μετρήσεις τεστοστερόνης αίματος και να περιλάβει επίσης τα κλινικά συμπτώματα όπως η ανικανότητα, η στειρότητα, η χαμηλή κίνηση φύλων, η κούραση, οι καταθλιπτικές διαθέσεις και η απώλεια κόκκαλων που προκαλούνται από τα χαμηλά επίπεδα ορμονών.

Το Sustanon 250 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ενθαρρυντική θεραπεία για τα θηλυκός--αρσενικά τραβεστί.

 

2. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΊ SUSTANON 250

Μην πάρτε Sustanon 250:

 • Εάν είστε έγκυοι ή σκέφτεστε μπορείτε να είστε έγκυοι (δείτε «την εγκυμοσύνη, το θηλασμό και τη γονιμότητα»).
 • Εάν έχετε ή είχατε έναν όγκο του προστάτη ή του στήθους σας, ή υποψιάζεστε για να έχετε ενός από αυτούς τους όγκους.
 • Στα παιδιά κάτω από την ηλικία 3 ετών.
 • Εάν είστε αλλεργικοί σε ένα ή περισσότερα από τα συστατικά αυτής της ιατρικής (που απαριθμείται στην παράγραφο 6 «ποιο Sustanon 250 περιέχει»). Εάν είστε αλλεργικοί στα φυστίκια ή τη σόγια (δείτε την παράγραφο 2 «σημαντικές πληροφορίες για μερικά από τα συστατικά Sustanon 250»).

Πάρτε την ειδική προσοχή με Sustanon 250:

Εάν παρατηρείτε οποιαδήποτε σημάδια του masculinisation (για παράδειγμα να χαμηλώσει της φωνής ή αυξάνεται στο σώμα ή την του προσώπου τρίχα), συμβουλευθείτε το γιατρό σας αμέσως.

Η επεξεργασία με τις αρσενικές ορμόνες όπως την τεστοστερόνη μπορεί να αυξήσει το μέγεθος του προστατικού αδένα, ειδικά στα ηλικιωμένα άτομα. Επομένως ο γιατρός σας θα εξετάσει τον προστατικό αδένα σας σε τακτά χρονικά διαστήματα από την ψηφιακή πρωκτική εξέταση το (DRE) και τις εξετάσεις αίματος για το προστατικός-συγκεκριμένο αντιγόνο το (PSA).

Επιπλέον, σε τακτά χρονικά διαστήματα, οι εξετάσεις αίματος θα γίνουν για να ελέγξουν τη οξυγόνο-φέρνοντας ουσία στα κόκκινα κύτταρα αίματος σας (αιμογλοβίνη). Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις ο αριθμός κόκκινων κυττάρων αίματος θα αυξήσει πάρα πολύ να οδηγήσει στις περιπλοκές.

Οι ακόλουθοι έλεγχοι αίματος πρέπει να πραγματοποιηθούν από το γιατρό σας πριν από και κατά τη διάρκεια την επεξεργασία: επίπεδο αίματος τεστοστερόνης, πλήρης αρίθμηση αίματος.

Οι ιατρικοί έλεγχοι μπορούν επίσης να είναι απαραίτητοι σε μερικούς άλλους όρους. Επομένως, προτού να αρχίσετε αυτήν την ιατρική πρέπει να πείτε στο γιατρό σας ή ο φαρμακοποιός εάν είχατε πάντα, έχει ακόμα ή υποψιάζεται για να έχει:

 • Καρκίνος του μαστού που έχει διαδώσει στα κόκκαλα
 • Νεφρό ή καρκίνος του πνεύμονα
 • Καρδιακές παθήσεις
 • Ασθένεια νεφρών
 • Ασθένεια ήπαρ
 • Υψηλή πίεση αίματος
 • Διαβήτης mellitus
 • Επιληψία
 • Ημικρανία, πονοκέφαλοι
 • Prostatic καταγγελίες, όπως τα προβλήματα με τη διάβαση των ούρων
 • Να σβολιάσει αίματος προβλήματα - thrombophilia (μια ανωμαλία της πήξης αίματος που αυξάνει τον κίνδυνο θρόμβωσης - θρόμβοι αίματος στα αιμοφόρα αγγεία).

Εάν πάσχετε από την αυστηρή ασθένεια καρδιών, ήπαρ ή νεφρών, η επεξεργασία με Sustanon 250 μπορεί να προκαλέσει τις αυστηρές περιπλοκές υπό μορφή διατήρησης νερού στο σώμα σας που συνοδεύεται μερικές φορές από (τη συμφορητική) συγκοπή καρδιάς.

Πέστε στο γιατρό σας εάν έχετε τη υψηλή πίεση αίματος ή εάν θεραπεύεστε για τη υψηλή πίεση αίματος δεδομένου ότι η τεστοστερόνη μπορεί να προκαλέσει μια άνοδο στη πίεση του αίματος.

Εάν έχετε το apnoea ύπνου (προσωρινά που σταματά την αναπνοή κατά τη διάρκεια του ύπνου σας), μπορεί να πάρει χειρότερα εάν χρησιμοποιείτε τον τεστοστερόνη-περιορισμό των προϊόντων. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν ανησυχείτε για αυτό. Η πρόσθετη επίβλεψη από το γιατρό σας μπορεί να είναι απαραίτητη σε περίπτωση που είστε υπέρβαροι ή πάσχετε από τη χρόνια πάθηση πνευμόνων.

Κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας πρέπει επίσης να πείτε στο γιατρό σας:

 • εάν είστε θηλυκός--αρσενικό τραβεστί. Πρέπει να έχετε τις ειδικές αξιολογήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ψυχιατρικής αξιολόγησης, προτού να αρχίσει η επεξεργασία.
 • εάν είστε θηλυκός--αρσενικό τραβεστί και έχετε έναν προσωπικό ή ένα οικογενειακό ιστορικό του καρκίνου του μαστού και μια προσωπική ιστορία του ενδομήτριου καρκίνου.

Παιδιά και έφηβοι

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα αυτής της ιατρικής δεν έχουν καθοριστεί επαρκώς στα παιδιά και τους εφήβους.

Η πρόσθετη επίβλεψη από το γιατρό σας είναι απαραίτητη στη μεταχείριση των παιδιών και των εφήβων δεδομένου ότι η διοίκηση τεστοστερόνης μπορεί γενικά να προκαλέσει την πρόωρη σεξουαλική ανάπτυξη και περιορίζει την αύξηση (δείτε στην παράγραφο 4 «τα παιδιά και τους εφήβους»).

Οι εξετάσεις αίματος μπορούν να επηρεαστούν.

Για τα θηλυκός--αρσενικά τραβεστί, Sustanon 250 μπορεί να δοθεί ως τμήμα ενός προγράμματος της επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της χειρουργικής επέμβασης.

Άλλα φάρμακα και Sustanon 250

 • Παρακαλώ πέστε στο γιατρό σας ή ο φαρμακοποιός εάν παίρνετε, έχει πάρει πρόσφατα, ή να πάρει οποιαδήποτε άλλαδήποτε φάρμακα – ακόμη και εκείνοι που δεν ορίζονται.

Άλλα φάρμακα μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα Sustanon 250, ή Sustanon 250 μπορεί να έχει επιπτώσεις σε άλλα φάρμακα. Επομένως πρέπει να πείτε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν χρησιμοποιείτε, ή είστε έτοιμος να χρησιμοποιήσετε:

 • Ινσουλίνη ή/και άλλα φάρμακα για να ελέγξει τα επίπεδα ζάχαρης αίματος
 • Φάρμακα για να μειώσει να σβολιάσει του αίματός σας (αντιπηκτικά)
 • Ορισμένα φάρμακα που αλλάζουν το ποσό ενζύμων που γίνονται στα φάρμακα συκωτιού π.χ. που χρησιμοποιούνται για να θεραπεύσουν την επιληψία (phenobarbital).

Αυτά τα φάρμακα μπορούν να έχουν επιπτώσεις στα επίπεδα τεστοστερόνης στο σώμα σας και ο γιατρός σας μπορεί να πρέπει να ρυθμίσει τη δόση ή τη συχνότητα του Sustanon σας 250.

Η χρήση των ανδρόγυνων όπως Sustanon 250 μπορεί να οδηγήσει σε μια μείωση των δόσεων αυτών των φαρμάκων.

Επίσης πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν χρησιμοποιείτε ή περίπου για να χρησιμοποιήσετε το ACTH ή corticosteroids ορμονών (που χρησιμοποιείται για να μεταχειριστούν τους διάφορους όρους όπως ο ρευματισμός, η αρθρίτιδα, οι αλλεργικοί όροι και το άσθμα). Η χρήση των ανδρόγυνων όπως Sustanon 250 μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διατήρησης νερού ειδικά εάν η καρδιά και το συκώτι σας δεν λειτουργούν κατάλληλα.

Τα ανδρόγυνα μπορούν επίσης να έχουν επιπτώσεις στα αποτελέσματα μερικών εργαστηριακών τεστ (π.χ. θυροειδής αδένας). Επομένως πρέπει να πείτε στο γιατρό σας ή το εργαστηριακό προσωπικό που εκτελεί τις δοκιμές ότι χρησιμοποιείτε αυτήν την ιατρική.

Χρησιμοποίηση Sustanon 250 με τα τρόφιμα και το ποτό

Αυτή η ιατρική μπορεί να εγχθεί χωρίς λήψη της εκτίμησης των γευμάτων και των ποτών.

Εγκυμοσύνη, θηλασμός και γονιμότητα

Το Sustanon 250 δεν πρέπει να ληφθεί από τις γυναίκες που είναι έγκυες ή σκέφτονται ότι είναι έγκυα (δείτε την παράγραφο 2 «δεν χρησιμοποιεί Sustanon 250»), ή από τις γυναίκες που θηλάζουν.

Στα άτομα, η επεξεργασία με Sustanon 250 μπορεί να οδηγήσει στις αναταραχές γονιμότητας με την καταστολή του σχηματισμού σπέρματος.

Στις γυναίκες, η επεξεργασία με αυτήν την ιατρική μπορεί να οδηγήσει σε έναν ανώμαλο ή απόντα εμμηνορροϊκό κύκλο.

Εάν είστε έγκυοι ή θηλάζοντας, σκεφτείτε ότι μπορείτε να είστε έγκυοι ή προγραμματίζετε να έχετε ένα μωρό, να ρωτήσει το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για τις συμβουλές πρίν παίρνετε αυτήν την ιατρική.

Οδήγηση και χρησιμοποίηση των μηχανών

Όσο είναι γνωστός αυτή η ιατρική δεν έχει καμία επιρροή στην οδήγηση και τη χρησιμοποίηση των μηχανών.

Σημαντικές πληροφορίες για μερικά από τα συστατικά Sustanon 250

Αυτή η ιατρική περιέχει επίσης:

 • Arachis πετρέλαιο (πετρέλαιο φυστικιών) - εάν είστε αλλεργικοί στο φυστίκι ή τη σόγια, μην χρησιμοποιήστε αυτό το ιατρικό προϊόν (δείτε «δεν χρησιμοποιεί Sustanon 250»).
 • Βενζυλικό οινόπνευμα (100 mg ανά μιλ. της λύσης) - τα προϊόντα που περιέχουν το βενζυλικό οινόπνευμα δεν πρέπει να δοθούν στα πρόωρα μωρά ή στα νεογνά. Το βενζυλικό οινόπνευμα μπορεί να προκαλέσει τις τοξικές αντιδράσεις και τις αλλεργικές αντιδράσεις στα νήπια και τα παιδιά μέχρι 3 χρονών.

Ανάρμοστη χρήση

Εάν είστε ασθενής που συμμετέχει στους ανταγωνισμούς που κυβερνώνται από το Παγκόσμιο Οργανισμό Αντι-ντόπινγκ το (WADA), κατόπιν πρέπει να συμβουλευθείτε το WADA-κώδικα πρίν χρησιμοποιείτε αυτήν την ιατρική δεδομένου ότι Sustanon 250 μπορεί να παρεμποδίσει τη δοκιμή ελέγχου για ναρκωτικές ουσίες.

Η κακή χρήση αυτής της ιατρικής για να ενισχύσει τη δυνατότητα στον αθλητισμό φέρνει τους σοβαρούς κινδύνους για την υγεία και είναι αποθαρρυνμένη.

 

 

 

Sustanon 250 συνθετικά αναβολικά στεροειδή 250mg/μιλ. λύσης για το κέρδος μυών εγχύσεων 0Sustanon 250 συνθετικά αναβολικά στεροειδή 250mg/μιλ. λύσης για το κέρδος μυών εγχύσεων 1

 

-Πρόσθετες πληροφορίες -
Εμπορικό σήμα: Φίλτρο
Συσκευασία: Πλαστικός σωλήνας
Θέση προέλευσης: Κίνα
Πιστοποιητικό: Κκπ
Λιμένας: Σαγκάη, Guangzhou, Shenzhen, Χογκ Κογκ

-Πληροφορίες παράδοσης -
Συσκευασία: Πλαστικοί σωλήνας/φιαλίδια ή ως αίτημά σας
Πληρωμή: T/T, Western Union
Λιμένας: Σαγκάη, Shenzhen, Gunagzhou Χογκ Κογκ
Μέθοδος αποστολών: EMS, TNT, DHL, Fedex, UPS, κ.λπ.
Κύριος χρόνος: Μέσα σε 24 ώρες μετά από την πληρωμή
Χρόνος παράδοσης: ασφαλής & έγκαιρος, περίπου 3 ημέρες μετά από την πληρωμή.

-Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα μας -
1. Πλούσια εμπειρία.
Η επιχείρησή μας είναι ένα επαγγελματικό κύριο εργοστάσιο παραγωγής στην Κίνα στο φαρμακευτικό τομέα πολλών ετών
2. Ανώτερη ποιότητα, αγνότητα και ευνοϊκός.
Η επιχείρησή μας είναι επαγγελματικός κύριος κατασκευαστής στην Κίνα στη φαρμακευτική περιοχή. Η καλή ποιότητα είναι μιας ποιότητας από μυστικής επιτυχίας μας.
3. Ασφαλής και γρήγορη παράδοση.
Έχουμε τη ΧΡΥΣΗ αποθήκη εμπορευμάτων ΑΠΟΣΤΟΛΕΩΝ και του UK έτσι μπορούμε παράδοση γρήγορα και ακίνδυνα.
4. Συσκευασία: Επαγγελματική συσκευασία με τα επαγγελματικά υλικά.
5. Ανταγωνιστικές τιμές: Χαμηλή τιμή με το υψηλό qulity.

 

Q1: Πώς μεταχειρίζεστε την ποιοτική καταγγελία;
Α: Καταρχάς, QC μας το τμήμα θα κάνει την ακριβή εξέταση των προϊόντων εξαγωγής μας από το HPLC, UV, ΑΈΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ,
TLC και ούτω καθεξής προκειμένου να περιοριστεί το ποιοτικό πρόβλημα για να πλησιάσει σε μηδέν. Εάν υπάρχει ένα πραγματικό ποιοτικό πρόβλημα, προκαλούμενος από μας, θα σας στείλουμε τα ελεύθερα αγαθά για την αντικατάσταση ή θα επιστρέψουμε την απώλειά σας.

Q2. Πώς να συνεργαστεί με μας;
Μπορείτε να έρθετε σε επαφή με μας για συνεργασία μέσω των στοιχείων επαφής ιστοχώρου, ή την επαφή με τους πωλητές στην επιχείρησή μας. Θα σας συνδέσουμε για τη συγκεκριμένη λεπτομέρεια μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Q3: Δέχεστε τη διαταγή δειγμάτων;
Α: Ναι, δεχόμαστε τη μικρή διαταγή από 10g, 100g και 1kg για την ποιότητα αξιολόγησης αγαθών μας σας.

Q4: Υπάρχει οποιαδήποτε έκπτωση;
Α: Ναι, για τη μεγαλύτερη ποσότητα, υποστηρίζουμε πάντα με την καλύτερη τιμή.

Q5: Δέχεστε την επιχειρησιακή πιστωτική κάρτα ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ;
Α: Θλιβεροί δεν δεχόμαστε την πιστωτική κάρτα ΘΕΩΡΗΣΕΩΝ,
θα επιθυμούσαμε να δεχτούμε T/T, Moneygram, Western Union.

Q6: Πόσο καιρό παίρνει στα αγαθά έφθασε;
Α: Είναι ανάλογα με τη θέση σας,
Για τη μικρή διαταγή, παρακαλώ αναμείνετε 5-7 ημέρες από DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.
Για τη μαζική διαταγή, παρακαλώ επιτρέψτε 5-8 ημέρες αεροπορικώς, 20-35 ημέρες θαλασσίως.

Q7: Έχετε οποιαδήποτε πολιτική reshipment;
έχουμε την καλές υπηρεσία μεταπώλησης και την πολιτική επαν-αποστολών εάν το δέμα χάνει
Η μακροχρόνια ένωσή μας με τους πελάτες μας έχει φέρει τα μεγάλα οφέλη
Παίρνουμε πάντα την ανώτατη προσοχή στη συσκευασία των προϊόντων μας
οι πελάτες μας θα επιβεβαιώσουν αυτό δεδομένου ότι ακόμη και αγωνίζονται να τους βρούν χωρίς βοήθεια κατά περιόδους.
Αλλά παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας που είναι ακόμα δυνατό θα καταλάβει έναν μικρό αριθμό συσκευασιών.
Σε αυτήν την περίσταση υποσχόμαστε το reship ελεύθερο να καθιερώσει τη μακροπρόθεσμη σχέση

Q8: Πώς να προχωρήσει διαταγή;
Κοινοποιήστε σε με τα στοιχεία, την ποσότητα και τον προορισμό contury που με βοηθούν για να σας δώσουν μια σωστή τιμή
Παρακαλώ κοινοποιήστε σε με τα στοιχεία που ψάχνετε, ποσότητα και η χώρα προορισμού. Αφότου επιβεβαιώνετε όλες τις λεπτομέρειες της διαταγής, πληρώστε τα χρήματα 100% εκ των προτέρων και μας δώστε τη στέλνοντας διεύθυνση. Τακτοποιούμε ότι ο χρόνος αποστολών καταρχάς μετά από λαμβάνει την πληρωμή και προσφέρει την υπηρεσία μεταπωλήσεων αφότου λαμβάνετε το δέμα.

 

 


 

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

13663845045@163.com
+8613663845045
+86 13663845045