Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13663845045

WhatsApp : +8613663845045

Free call

Argireline CAS 616204-22-9 εκχύσιμα πεπτίδια που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά

Ποσότητα παραγγελίας min : 10 φιαλίδια, 1kit Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : 10mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση ή όπως απαιτείται. Χρόνος παράδοσης : Εντός προθεσμίας 3 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής : Western Union, MoneyGram, T/T, μεταφορά τράπεζας, Bitcoin Δυνατότητα προσφοράς : 1000vials
Τόπος καταγωγής: Κίνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρώμα: Λευκό Καθαρότητας: 99%
Άλλο όνομα: argireline CAS: 616204-22-9
Τύπος: Καλλυντικά πεπτίδια, προϊόντα ομορφιάς Βαθμολογία Standard: Καλλυντικός βαθμός
συσκευασία: 10mg/vial, 10 φιαλίδια/εξάρτηση, κιβώτιο Εμφάνιση: άσπρη σκόνη
Αποτέλεσμα: Αντι ρυτίδα, αντι γήρανση
Υψηλό φως:

καλλυντικά συστατικά πεπτιδίων

,

εκχύσιμα πεπτίδια για το δέρμα

Περιγραφή προϊόντων

Υψηλός - ποιοτικά καλλυντικά πεπτίδια Argireline 616204-22-9 εκχύσιμο για την αντι ρυτίδα & την αντι γήρανση
Όνομα προϊόντων: Argireline
Αγνότητα: 99%
Προδιαγραφές: 5mg/vial, 10mg/vial
CAS ΑΡΙΘ.: 616204-22-9
Ακολουθία: Ρεύμα-Glu-συναντώ-Gln-Arg-NH2 ή ρεύμα-EEMQRR-NH2
Μοριακός τύπος: C34H60N14O12S
Μοριακό βάρος: 888.99
Χρήση: Μερικοί από τους πελάτες μας ισχύουν κοντά στο πρόσωπο, και άλλους πελάτες δί εγχύσεως.


Argireline CAS 616204-22-9 εκχύσιμα πεπτίδια που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά 0

Το Argireline είναι το εμπορικό φίρμα για ακετυλικά hexapeptide-3, ένα συνθετικό καλλυντικό πεπτίδιο αντι-γήρανσης που προέρχεται από τις φυσικές πρωτεΐνες. Είναι μια αλυσίδα πεπτιδίων φιαγμένη επάνω από αμινοξέα. Το Argireline έχει παρουσιαστεί στις ερευνητικές μελέτες για να βοηθήσει να μειώσει τα ορατά αποτελέσματα της γήρανσης με τη βοήθεια να μειωθούν οι βαθιές ρυτίδες και οι γραμμές που εμφανίζονται γύρω από το μέτωπο και τα μάτια. Το Resultanty, ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων καλλυντικών περιλαμβάνει Argireline στη διατύπωση των προϊόντων αντι-γήρανσής τους. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν τις κρέμες, τα λοσιόν, τους ορούς, τα γάλατα σωμάτων, τις κρέμες ματιών, τα πηκτώματα και τα γαλακτώματα.
Χημικά, όταν εφαρμόζεται ως λύση στους συγκεκριμένους τομείς του προσώπου, Argireline εμποδίζει τις αντιδράσεις που αναγκάζουν τους μυς για να κινηθούν ή να συμβληθούν - παραδείγματος χάριν κατά το διαμόρφωση των εκφράσεων του προσώπου όπως το χαμόγελο ή το συνοφρύωμα. Θεωρητικά, οι επαναλαμβανόμενες μετακινήσεις μυών δημιουργούν τις γραμμές και τις ρυτίδες και θεωρείται ότι η μείωση των μυϊκών συστολών μπορεί να μειώσει το βάθος των υπαρχουσών ρυτίδων και να αποτρέψει το σχηματισμό των καινούργιων γραμμών. Οι ερευνητικές μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι Argireline έχει αποδειχθεί για να παραγάγει μια σημαντική επίδραση αντι-γήρανσης. μέσα στο δέρμα.

Περιγραφή προϊόντων

Το Argireline είναι ένα διακριτικό hexapeptide (πεπτίδιο) που έχει ελεγχθεί όπως αποτελεσματικό στις πολυάριθμες επιστημονικές δοκιμές, για να ανακουφίσει το βαθμό και την τραχύτητα των του προσώπου γραμμών και των ρυτίδων περιοχής στα θηλυκά. Το Argireline υιοθετείται επίσης ως μέθοδος επεξεργασίας ενάντια στη μελλοντική πρόοδο ρυτίδων στο πρόσωπο.
Πολλοί άτομα και ιατροί θεωρούν Argireline το ιδανικό υποκατάστατο της θεραπείας, με έναν μικρότερο αριθμό παρενεργειών από την πλειοψηφία σημερινού παρεισφρητικού, - βασισμένη θεραπεία αντι-ρυτίδων.

Το Argireline είναι ένα hexapeptide ποια μέσα είναι έξι φυσικά-πηγάζοντα αμινοξέα από κοινού. Αυτό το hexapeptide (πεπτίδιο) θεωρείται συνήθως όπως σημαντικά λιγότερο επικίνδυνο από μια διαδικασία εγχύσεων, δεδομένου ότι δεν συνεπάγεται καμία βελόνα ή σχετική παρενέργεια εγχύσεων.
Περιλαμβάνει ένα δυναμικό συστατικό του ακετυλικού hexapeptide 3 (AH3), γνωστό ως βαθιά διείσδυση και ισχυρό αμινο πεπτίδιο. Αυτό το κρίσιμο μέρος των ενισχύσεων τύπου στη χαλάρωση της έντασης και του ποσοστού επανάληψης των συστολών των μυών προσώπου. Η συνέπεια αυτού του σχεδίου δράσης μια αίσθηση «ανύψωσης».

Η έρευνα δείχνει ότι Argireline είναι σε θέση ότι μια μείωση στη ρυτίδα κοιτάζει και αισθάνεται, ακολουθώντας τριάντα ημέρες της τυποποιημένης χρήσης. Η έρευνα μελέτης έχει παρουσιάσει το συστατικό για να λειτουργήσει στα διάφορα είδη πτυχών στις του προσώπου περιοχές των γυναικών, με μόνο μερικές σπάνιες παρενέργειες όπως η ερυθρότητα και το περιορισμένο soreness όταν δεν ακολουθήθηκαν σωστά οι οδηγίες από το χρήστη.

Οι καταναλωτές Argireline πρέπει να αναμείνουν να συναντήσουν τυχαία τις σημαντικά ελαχιστοποιημένες και διαφορετικές παρενέργειες σε σύγκριση με το Β. Με την επεξεργασία, μόνο ο συγκεκριμένος ιστός μυών θα μπορούσε ενδεχομένως να εγχθεί, λόγω της πιθανότητας της παράλυσης των μυϊκών ιστών που απαιτήθηκαν για την εισπνοή καθώς επίσης και άλλες κρίσιμες λειτουργίες των μυών προσώπου.
Αυτό το νέο στοιχείο Argireline είναι οργανικό και φυσικό και ασφαλές, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακριβώς για οπουδήποτε εκείνες τις ρυτίδες και οι γραμμές είναι παρούσες. Χρήσιμο στη μείωση των ρυτίδων, εμφανίζεται να είναι συνολικά χωρίς παρενέργειες όπως την ανάφλεξη και τις αναβοσβήνω-σχετικές δυσκολίες που συνδέονται με την επεξεργασία γύρω από τα μάτια. Μην ξεχάστε Bxis ένα δηλητήριο!

Η αλήθεια είναι, θα βρείτε την αφθονία των εξωχρηματιστηριακών στοιχείων skincare που περιλαμβάνουν το συστατικό Argireline, όπου skincare τα στοιχεία πωλούνται συχνά ως εναλλάσσομαι επιλογές στις εγχύσεις Β.
Οι ανεπιθύμητες παρενέργειες Argireline είναι λίγες και αντίθετα από την εφαρμογή του Β, δεν περιλαμβάνουν καμία βελόνα. Παραδείγματος χάριν, αναγνωρίζεται ότι οι επεξεργασίες Β μπορούν βεβαίως να προκαλέσουν τα κρεμώντας καπάκια ματιών. Οι καλές παρενέργειες Argireline που σημειώνονται ανωτέρω πρέπει να έχουν έναν αντίκτυπο στην πλήρη του προσώπου περιοχή στις γυναίκες σήμερα. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν συγκρίνεται με Btreatments - δεδομένου ότι η θεραπεία εγχύσεων μπορεί μόνο να χρησιμοποιηθεί σε ορισμένους μυς στο πρόσωπο. Περισσότερος τομέας της χρήσης μπορεί να θεωρηθεί για να σημάνει την μεγάλος-επίδραση με περισσότερη ασφάλεια για το χρήστη.

 

Argireline CAS 616204-22-9 εκχύσιμα πεπτίδια που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά 1

 
Χρήση

Α: χρησιμοποιημένος ανεξάρτητα
Εφαρμόστε κάθε πρωί και βράδυ στην ανάγκη να ζαρωθεί η περιοχή μια μικρή μηχανή λειάνσεως για να είναι ένα μικρό μασάζ εάν οι βαθιές ρυτίδες μπορούν να επαναληφθούν μιά φορά. Το πλήρες πρόσωπο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί. Ανάγκη να χρησιμοποιηθεί σε πρώτη φάση, κηλίδα μετά από να σταματήσει 3 έως 6 λεπτά, και να χρησιμοποιηθούν έπειτα άλλα προϊόντα φροντίδας δέρματος
 
Β: Λειτουργία βελόνων μικροϋπολογιστών.
Μετά από να καθαρίσει. Χρησιμοποιήστε τη μέθοδο microneedle. Στην αντίστοιχη περιοχή ρυτίδων. Χρήση 0,5 έως 0,8 για το microne ματιών, 0,8 για το πρόσωπο microneedle, και 0,8 για τις βαθιές ρυτίδες. Μετά από την ερυθρότητα, τα υπερηχητικά κύματα χύθηκαν σε έξι πεπτίδια. Μετά από την εισαγωγή, εφαρμόστε τον εξασθενισμένο κόκκινο πάγο. Η επεξεργασία σχεδιάζεται κάθε 10 ημέρες και γίνεται μιά φορά. Η μικρή γήρανση ή η συντήρηση γίνεται κάθε 15 ημέρες. Μετά από τη χειρουργική επέμβαση, η χρήση έξι πεπτιδίων κάθε πρωί και βράδυ.
 
 
Είμαστε το άμεσο εργοστάσιο που βρίσκεται στο zhengzhou, επαρχία Henan. Ειδικευόμαστε επίσης στην έρευνα, την ανάπτυξη και την παραγωγή των ειδών αμινοξέων, φαρμακευτικό Polypeptide, Polypeptide Comestic, το πεπτίδιο Vetenary και το φαρμακευτικό APIs. Παρέχουμε στην καλή ποιότητα και την καλύτερη τιμή την τεχνική professinal.
 
Οι υπηρεσίες επιχείρησής μας:
 

Φαρμακευτικό πεπτίδιο Peptide+Bodubuilding

 

Καλλυντικό πεπτίδιο

 

Σκόνη, πετρέλαιο και ετικέττες Sterodis

 

Επί παραγγελία υπηρεσία

 

 

Εργαστήριο πεπτιδίων
Argireline CAS 616204-22-9 εκχύσιμα πεπτίδια που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά 2
 
 
Παράδοση
Argireline CAS 616204-22-9 εκχύσιμα πεπτίδια που χρησιμοποιούνται στα καλλυντικά 3
 
Παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με εάν έχετε οποιαδήποτε άλληδήποτε απαίτηση, δεχόμαστε επί παραγγελία. Η ανταγωνιστικότερη τιμή, η καλύτερη ποιότητα και η καλύτερη υπηρεσία θα παρασχεθούν.
 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

13663845045@163.com
+8613663845045
+86 13663845045