Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Qin

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 13663845045

WhatsApp : +8613663845045

Free call

Ταμπλέτες στεροειδών αγνότητας 10mg/Vial Anavar εργαστηρίων άμεσα 99% για το μαζικό μυ Bodybuilder

Ποσότητα παραγγελίας min : 10vial Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Πλαστικό φιαλίδιο Χρόνος παράδοσης : 5~10
Όροι πληρωμής : Western Union, MoneyGram, Bitcoin, Banktransfer Δυνατότητα προσφοράς : 10000/vial/month
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη Μάρκα: LIVE WELL
Πιστοποίηση: GMP,HSE,ISO,9001,USP, Αριθμό μοντέλου: API

Λεπτομερής ενημέρωση

Χρήση: Αυτοκόλλητη ετικέττα συνήθειας Υλικό: Γυαλί
Χρώμα: Σαφή Custom Παραγγελία: Αποδοχή
Καθαρότητας: 99% min funcation: μυς κέρδους
Υψηλό φως:

προφορικά πεπτίδια για το κτήριο μυών

,

αναβολικά στεροειδή για

Περιγραφή προϊόντων

Ταμπλέτες στεροειδών εργαστηρίων άμεσα 10mg/vial Anavar για το μαζικό μυ bodybuilder

Προϊόντα:

 

Το Anavar είναι ένα αναβολικό αρρενογόνο στεροειδές και το εμπορικό σήμα για Oxandrolone ή Oxandrin που ένα άλλο εμπορικό σήμα είναι Oxandrin. Λαμβάνεται πρώτιστα για να επανακτήσει το βάρος ή για να διευκολύνει το κέρδος βάρους στις διαφορετικές καταστάσεις. Οι άνθρωποι μπορούν να υποστούν την απώλεια βάρους λόγω μιας επικρατούσας συνθήκης υγιεινής ή μετά από τη θεραπεία. Η φάρμακο-προκληθείσα απώλεια βάρους επιτρέπει συχνά το ελεγχόμενο κέρδος βάρους. Το Anavar μπορεί να εμποδίσει πρωτεϊνικό catabolism που προκαλείται συχνά μετά από την παρατεταμένη corticosteroid θεραπεία. Το Anavar χρησιμοποιείται επίσης για να βοηθήσει την αποκατάσταση μετά από να υποστεί τα σοβαρά εγκαύματα, για να διευκολύνει τον πόνο στα κόκκαλα που προκαλείται από την οστεοπόρωση και για να διευκολύνει την αύξηση των κοριτσιών που έχουν το σύνδρομο του Turner.

 

Το Anavar λειτουργεί πραγματικά για τους άνδρες, τις γυναίκες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους που επιθυμούν να κερδίσουν το βάρος ή την ανεπιθύμητη απώλεια βάρους. Έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό σε μια θεραπευτική έκταση σε πολλές ιατρικές καταστάσεις. Το Anavar βοηθά με την αποκατάσταση μετά από τη χειρουργική επέμβαση, το τραύμα και τη χρόνια μόλυνση. Το Anavar μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στα κόκκαλα. Το Oxandrolone δεν αποτρέπει την απώλεια κόκκαλων που προκαλείται από την οστεοπόρωση αλλά καθιστά τον όρο πιό ανεκτό.

 

 

Χρήσεις:


Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για να βοηθήσει το βάρος επανάκτησης ανθρώπων που έχουν χάσει λόγω ορισμένων ιατρικών καταστάσεων (όπως η χειρουργική επέμβαση, η χρόνια μόλυνση, το τραύμα, η μακροπρόθεσμη χρήση corticosteroid του φαρμάκου όπως hydrocortisone/prednisone). Χρησιμοποιείται επίσης για να ανακουφίσει τον πόνο κόκκαλων λόγω της απώλειας κόκκαλων (οστεοπόρωση). Το Oxandrolone ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως αναβολικά στεροειδή. Αυτά τα φάρμακα είναι παρόμοια με τις αρσενικές ορμόνες που γίνονται από το σώμα.
Πώς να χρησιμοποιήσει την ταμπλέτα Anavar
Πάρτε αυτό το φάρμακο προφορικά συνήθως 2 έως 4 φορές καθημερινά ή όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Μπορεί να ληφθεί με τα τρόφιμα ή το γάλα εάν το στομάχι που ανατρέπεται εμφανίζεται.
Η δόση είναι βασισμένη στη ιατρική κατάσταση και την απάντησή σας στην επεξεργασία.
Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο για να πάρετε τακτικά το περισσότερο όφελος από το. Για να σας βοηθήσετε να θυμηθείτε, το πάρτε στους ίδιους χρόνους κάθε μέρα. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται συνήθως για τη βραχυπρόθεσμη επεξεργασία μόνο.
Η κακή χρήση ή η κατάχρηση ενός αναβολικού στεροειδούς μπορεί να προκαλέσει τις σοβαρές παρενέργειες όπως τα diseas καρδιών

 

Ταμπλέτες στεροειδών αγνότητας 10mg/Vial Anavar εργαστηρίων άμεσα 99% για το μαζικό μυ Bodybuilder 0

 

Ταμπλέτες στεροειδών αγνότητας 10mg/Vial Anavar εργαστηρίων άμεσα 99% για το μαζικό μυ Bodybuilder 1

 

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

13663845045@163.com
+8613663845045
+86 13663845045